FAQ

Vores mest adspurgte spørgsmål og svar

Betaling sker typisk via MobilePay til vores erhvervskonto. Alternativt kan man betale via faktura. Betaling sker når aftale bekræftes af dig som kunde via SMS.

Vi udlejer kun det bedste produkt på markedet. Sådan sikrer vi os, at alle får den bedste oplevelse med de bedste optagelser.

Et GoPro kan optage i cirka 2-3 timer, før batteriet skal oplades eller udskiftes. Du kan tilføje et ekstra batteri for blot 49,- kr.

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at tilkøbe forsikring hos os. Du er i de fleste tilfælde dækket igennem din egen indboforsikring – vi opfordrer til at snakke med dit forsikringsselskab inden du lejer. Hvis kameraet går i stykker, hæfter du for hele værdien til LejGoPro I/S.

Ja, det kan du. Hvis du ønsker direkte levering til døren bedes du kontakte os inden for mulighed og pris.

Ja, Kameraet bliver sendt som en ”plug & play” løsning. Du kan bruge kameraet fra modtagelsen og ved hjælp af det medfølgende stik kan du nemt og hurtigt overføre alle dine fede billeder og videoer til din computer.

Når du er færdig med at overføre alle dine store øjeblikke til din computer, skal du huske at slette alle billeder på kameraet inden du sender det retur. I tilfælde af at du glemmer dette bedes du kontakte os med det samme.