Lej GoPro til festival!

Lej GoPro til festival!

Skal du på festival, men mangler verdens bedste actionkamera? Så lej det helt nye GoPro HERO 10 hos os, og spar mere end 3.000,- kr. i forhold til nypris. Kameraet bliver sendt gratis til din nærmeste pakkeshop, og med det medfølgende returlabel, indleverer du bare pakken igen i en pakkeshop, når lejeperioden er slut. Det er helt gratis for dig.

Et GoPro-kamera er det perfekte kamera til en festival, og med alt vores ekstraudstyr kan du få de perfekte optagelser, og minder for livet.

Billedekvalitet

GoPro optager helt op til 5.3k 60fps eller 4k 120fps. Det er altså et skarpere billede end den helt nye iPhone 13 Pro, som kun optager i 4k 60fps. Samtidig har det helt nye GoPro HERO 10 en banebrydende teknologi kaldet ”HyperSmooth 4.0 stabilization” som gør, at billedet næsten ikke ryster, selvom din hånd ryster. Med et GoPro kan du også optage i op til 8x Slomotion.

Touchskærm

De helt nye touch-skærme der sidder på GoPro HERO 10 er langt hurtigere og bedre end forgængerne, GoPro HERO 9. Det er derfor hurtigere at skifte rundt på funktionerne, selvom man har fået et par øl. Samtidig kan du slå ”Hindsight” til, så kameraet altid gemmer de sidste 30 sekunders optagelser. Så behøver du aldrig være bange for, at du misser de bedste og sjoveste øjeblikke.

Lav verdens bedste Time-Lapse fra campen, som i kan se tilbage på efter festivalen, og mange år frem. Med skærme både for og bag, er GoPro HERO 10 også det perfekte vlogging kamera. Dokumentér derfor festivalen, og skab minder for livet!

Ekstraudstyr

Vi anbefaler altid, at du tilføjer ekstra batteri til dit lejede GoPro. Især fordi, vi kun har indkøbt markedets bedste batteri, det originale Enduro batteri fra GoPro. Med forberedret holdbarhed og hurtigere opladning, er det især oplagt til festivaler, hvor mulighederne for opladning kan være begrænset. Derudover egner en Grip sig godt til festivaler. Grippet giver nemlig mindre rystende optagelser, end hvis du holder kameraet i hånden. Kombinationen af Grippet og Hypersmooth-teknologien giver en helt rolig optagelse. Alt i alt er GoPro-kameraet din bedste ven til festivaler. Lej det fra blot 499,- kr. inklusiv gratis levering og retur og intet depositum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *