Lej GoPro til skiferien!

Lej GoPro til skiferien!

Skal du på skiferie, men mangler verdens bedste actionkamera? Så lej det helt nye GoPro HERO 10 hos os, og spar mere end 3.000,- kr. i forhold til nypris. Kameraet bliver sendt gratis til din nærmeste pakkeshop, og med det medfølgende returlabel, indleverer du bare pakken igen i en pakkeshop, når lejeperioden er slut. Det er helt gratis for dig.

Et GoPro-kamera er det perfekte kamera til skiferien, og med alt vores ekstraudstyr kan du få de perfekte optagelser, og minder for livet.

GoPro optager i op til 5.3k med 60fps eller 4k 120fps. Det er altså et skarpere billede end den helt nye iPhone 13 Pro, som kun optager i 4k 60fps. Samtidig har det helt nye GoPro HERO 10 en banebrydende teknologi kaldet ”HyperSmooth 4.0 stabilization” som gør, at billedet næsten ikke ryster, selvom du står off pist. Med et GoPro kan du optage i op til 8x Slomotion.

De helt nye touch-skærme der sidder på GoPro HERO 10 er langt hurtigere og bedre end forgængerne. Det er derfor hurtigere at skifte rundt på funktionerne ude på pisten. Samtidig kan du slå ”Hindsight” til, så kameraet altid gemmer de sidste 30 sekunders optagelser. Så behøver du aldrig være bange for, at du misser de bedste og sjoveste øjeblikke.

Vi anbefaler altid, at du tilføjer ekstra batteri til dit lejede GoPro. Især fordi, vi kun har indkøbt markedets bedste batteri, det originale Enduro batteri fra GoPro. Med forbedret holdbarhed i koldt vejr er det et oplagt valg til skiferien. Derudover egner en headstrap sig godt til skituren, da GoPro’et så kan sættes på hjelmen, og dermed optage alt fra dit synspunkt.

Alt i alt er GoPro-kameraet din bedste ven til en tur på ski. Lej det fra blot 499,- kr. inklusiv gratis levering og retur og intet depositum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *